små sild( kun små sild avendes)1 kg. små sild( kun små sild avendes)
4
dl.
vand4 dl. vand
1
dl.
eddike1 dl. eddike
2
tsk.
salt2 tsk. salt
Sovs: Sovs:
100
g.
mayonnaise 100 g. mayonnaise
1
dl.
creme fraiche 1 dl. creme fraiche
evt. lidt knust hvidløg evt. lidt knust hvidløg
3
spsk.
klippet persille3 spsk. klippet persille
1
tsk.
tørret eller frisk, skyllet, aftørret estragon1 tsk. tørret eller frisk, skyllet, aftørret estragon
salt salt
peber peber
Opskrift:
Sildene renses, fileres, ryggen og skind fjernes og sildefileterne lægges i en lage af vand, eddike og salt i et døgn. Derefter drypper sildene godt af i en sigte. Nu blandes mayonnaise med creme fraiche, og smages ti l med knust hvidløg, klippet persille, salt og peber. (Husk at når der garves fisk, skal frisk dild eller persille skylles godt og aftørres vel). Heri trækker sildene en nat i køleskabet.
Serveres med ekstra klippet, skyllet dild og brød og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11221 gange, og udskrevet 194 gange.
Kommentarer
- 2007-12-29 16:04:07 husk at anvende sild der har været nedfrosset pga. faren for parasitter
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider