Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Gravede sild

Gravede sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.små sild( kun små sild avendes)
4 dl.vand
1 dl.eddike
2 tsk.salt
 
 Sovs:
100 g.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
 evt. lidt knust hvidløg
3 spsk.klippet persille
1 tsk.tørret eller frisk, skyllet, aftørret estragon
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Dild
Opskrift:

Sildene renses, fileres, ryggen og skind fjernes og sildefileterne lægges i en lage af vand, eddike og salt i et døgn. Derefter drypper sildene godt af i en sigte. Nu blandes mayonnaise med creme fraiche, og smages ti l med knust hvidløg, klippet persille, salt og peber. (Husk at når der garves fisk, skal frisk dild eller persille skylles godt og aftørres vel). Heri trækker sildene en nat i køleskabet. Serveres med ekstra klippet, skyllet dild og brød og smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9549 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-12-29 16:04:07
husk at anvende sild der har været nedfrosset pga. faren for parasitter