Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravede sild

Gravede sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.små sild( kun små sild avendes)
4 dl.vand
1 dl.eddike
2 tsk.salt
 
 Sovs:
100 g.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
 evt. lidt knust hvidløg
3 spsk.klippet persille
1 tsk.tørret eller frisk, skyllet, aftørret estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sildene renses, fileres, ryggen og skind fjernes og sildefileterne lægges i en lage af vand, eddike og salt i et døgn. Derefter drypper sildene godt af i en sigte. Nu blandes mayonnaise med creme fraiche, og smages ti l med knust hvidløg, klippet persille, salt og peber. (Husk at når der garves fisk, skal frisk dild eller persille skylles godt og aftørres vel). Heri trækker sildene en nat i køleskabet.

Serveres med ekstra klippet, skyllet dild og brød og smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10952 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-12-29 16:04:07
husk at anvende sild der har været nedfrosset pga. faren for parasitter