Indiske frikadeller

Indiske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1 tsk.salt
5-10 g.frisk ingefær
 evt. revet løg
1 tsk.hakkede korianderblade eller 0.5 tsk. stødt koriander
1 finthakket chili
0.25 tsk.stødt kardemomme
 peber
1 tsk.reven citronskal
2 æg
 
Opskrift:
Kødet røres med salt. tilsæt finthakket ingefær, evt. løg og de øvrige krydderier. Rør æggene i og lad farsen stå ca.20 min. Spæd evt. med lidt væske og steg frikadellerne i smør eller olie.

Serveres med løse ris og chutney.


karakterer:
Opskriften er vist 25998 gange,
og udskrevet 669 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2011-07-08 00:09:50
Hakket oksekød kan bruges, og sæt farsen på spyd og steg på panden. + måske flere krydderier hvidløg og paprika og evt. 1 tsk. carry som bliver "brændt af"inden det tilføres farsen.Masser af hvidløg, paprika m.v. Så smager den dejlig stærk uden at brænde. Server stegte agurker (skåret på langs og kernerne fjernet, salt og peber, og gerne også stegte peberfrugter og stegte tomater som danner saucen.