Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indiske frikadeller

Indiske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1 tsk.salt
5-10 g.frisk ingefær
 evt. revet løg
1 tsk.hakkede korianderblade eller 0.5 tsk. stødt koriander
1 finthakket chili
0.25 tsk.stødt kardemomme
 peber
1 tsk.reven citronskal
2 æg
 


Tilbehør:
Løse ris og chutney
Opskrift:

Kødet røres med salt. tilsæt finthakket ingefær, evt. løg og de øvrige krydderier. Rør æggene i og lad farsen stå ca.20 min. Spæd evt. med lidt væske og steg frikadellerne i smør eller olie.

Serveres med løse ris og chutney.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24231 gange,
og udskrevet 606 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2011-07-08 00:09:50
Hakket oksekød kan bruges, og sæt farsen på spyd og steg på panden. + måske flere krydderier hvidløg og paprika og evt. 1 tsk. carry som bliver "brændt af"inden det tilføres farsen.Masser af hvidløg, paprika m.v. Så smager den dejlig stærk uden at brænde. Server stegte agurker (skåret på langs og kernerne fjernet, salt og peber, og gerne også stegte peberfrugter og stegte tomater som danner saucen.