Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risbøffer I

Risbøffer I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.fløde 9 %
2 spsk.hvedemel
100 g.rasp
3 dl.parboiled ris
1 stor løg
25 g.purløg
2 hele æg str. M
5 g.sojasauce
 


Opskrift:

Rør alle ingredienser (undtagen mel) sammen og lad dejen hvile.

Form dem til bøffer og vend dem i mel. Steg dem i lidt olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (26 stemmer)

Opskriften er vist 17426 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Umiddelbart vil jeg tro at det bliver en meget sprød fornøjelse, hvis du ikke koger risene først...


Amalie  -  0000-00-00 00:00:00
det er nemlig rigtigt hvad julie siger det er et problem....... godt sagt julie.......


julie  -  0000-00-00 00:00:00
der står intet om risene skal koges eller tilsættes rå