Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oste- og skinkegifler

Oste- og skinkegifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør
50 g.gær
0.5 dl.lunkent vand
2 dl.A38 (ymer)
1 tsk.salt
1 spsk.Lys Sirup
2 æg
480-540 g.hvedemel
 
 Fyld:
9 store eller 18 små skiver røget skinke
18 skiverlagret ost (f.eks. emmentaler)
18 stykker rød peberfrugt
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde. Opløs gæren i en skål med det lunkne vand. Tilsæt A38, smeltet smør, salt, lys sirup, æg og det meste af hvedemelet. ælt dejen sammen. Lad dejen hæve under et viskestykke i ca. 30 min. Strø mel på bordet og vend dejen ud. Ælt den, til den bliver blank og smidig. Rul dejen ud til en ½ cm tyk firkant. Skær 9 små firkanter ud. Del dem diagonalt til 18 trekanter. Læg et stykke skinke og ost samt et stykke rød peber på hver trekant og rul dem sammen mod spidsen. Sæt ovnen på 250°. Læg giflerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 20 min. Pensl med pisket æg og bag dem i 10-15 min. i midten af ovnen, til de har fået en gylden farve.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6779 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu