Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Arroz brasilerio (ris med løg og tomat)

Arroz brasilerio (ris med løg og tomat), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7-8 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.olivenolie
1 stort løg
7 dl.ris (lange)
7 dl.bouillon
3 dl.vand
2 mellemstore tomater eller 1½ dl konserverede tomater
2 tsk.salt
 


Opskrift:

Varm olien op i en stegegryde. Tilsæt løgene, der er skåret i tynde skiver og svits dem, til de er bløde og gennemsigtige, men ikke brune. Kom risene i og rør nogle minutter, så alle risene er dækket af olie, de må ikke brunes. Tilsæt bouillon, vand, salt og hakkede tomater, hvor skind og kerner er fjernet. Læg låg på gryden og lad det snurre ca. 20 minutter, til risene er møre og har opsuget al væsken.

Risene kan holdes varme i en ovn ved 120 grader C.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (39 stemmer)

Opskriften er vist 24654 gange,
og udskrevet 728 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole, Brasilien  -  2015-09-18 01:02:15
Brug polerede ris og nej, de skal ikke koges først.


Mette  -  2012-04-16 13:45:13
Skal risene koges først?