Skyl grønkålen godt og skær bladene af den inderste ret tykke ribbe.
Klip dem i ½ cm, brede strimler.
Bring 3-4 liter vand i klog, læg kålen i og kog den 3-4 minutter.
Hæld den i et dørslag, så vandet kan løbe fra.
Tør grønkålen i et klæde.
Smelt fedtet i en stegegryde og steg kålen lynhurtigt i det.
Kålen må ikke stege ret længe, da den stadig skal være lidt sprød.
Tilsæt salt og server den med det samme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 25414 gange, og udskrevet 400 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider