Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farofa de manteiga (ristet manioca)

Farofa de manteiga (ristet manioca), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.smør
0.5 stort løg
1 æg
3.25 dl.maniocamel eller tapioca
1 tsk.salt
1 spsk.finthakket persille
4 peberfyldte oliven
2-4 æg
 


Opskrift:

Smelt smørret. Skær løget i skiver og svits dem, til de er klare, men ikke brune. Pisk 1 æg sammen og kom det i løgene under piskning. Det vil hurtigt stivne. Tilsæt melet og rist det i ca. 8 minutter, til det er blevet gyldent. Rør ofte i det, da det let brænder på. Kom salt og persille i.

Retten skal serveres varm pyntet med skiveskårne oliven og halve hårdkogte æg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14760 gange,
og udskrevet 211 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sus  -  2009-04-28 23:08:07
Man køber maniokmelet i afrikanske forretninger. Spørg om de har "Gari".


Karin Krüger  -  2009-03-23 13:17:47
Hvor køber man Maniocamel?? Og hvad er det?