Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolade risdessert

Chokolade risdessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
30 g.mørk chokolade
5.5 dl.sødmælk
35 g.rundkornede ris
25 g.sukker
1 vaniliestang
 
Opskrift:
Chokoladen hakkes og smeltes sammen med mælken langsomt i en gryde under omrøring. Når chokoladen lige er smeltet tages det af varmen og afkøles. Et ovnfast fad smøres godt og ris, sukker og vaniliestang blandes i fadet. Hæld chokoladen i fadet og rør sammen. Fadet bages i en forvarmet ovn ved 150 grader i 2 1/2 time, indtil risen er mør og desserten jævnet. Serveres varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 20703 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jarne  -  2015-02-21 09:38:29
et bilede ville vere dagligt

Candida  -  2012-12-08 18:31:15
Det eneste i denne opskrift, der er tilladt på en candida-kur er vaniljestangen. Alternativt kan der bruges fuldkornsgrødris, carob, mandelmælk og stevia, hvis det kan tåles. Vær opmærksom på at det er meget individuelt, hvad der kan indtages uden at fodre svampen. Hvis det kan tåles kan laktosefri mælk også bruges.

allan  -  2011-05-02 21:21:35
lyder måske lidt speciel ....