Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødspie

Oksekødspie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Friland

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
1 pk.frossen butterdej
 Lidthvedemel
2 spsk.olie
1 finthakket løg
1 tsk.tørret krydderi (oregano basilikum eller merian)
1 fedknust hvidløg
2-3 dl.squash i små tern
1 dl.oksebouillon
1-2 dl.creme fraiche
 Salt
 peber
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Strø lidt mel på køkkenbordet. Læg 2 plader butterdej så de ligger lidt ind over hinanden. Tryk kanterne ind i hinanden med en gaffel. Pensl samlingen med æg. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform (20-25 cm i diameter). Prik med en gaffel, og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180º C i ca. 20 minutter.

Svits løg, hvidløg og squash i lidt varm olie i en gryde. Tag det op.

Brun kødet godt i lidt olie. Tilsæt løgblandingen og de øvrige ingredienser og rør det sammen til en sauce. Fordel saucen på den forbagte bund.

Rul på samme måde 2 plader butterdej til et låg. Pensl kanten af bunden med æg. Læg låget over og fjern overskydende dej. Dekorér låget med resterne af butterdejen. Pensl med æg. Bag pien i ovnen ca. 30 minutter ved 180º C.

Servering
Server med blandet grøn salat eller tomatsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 26466 gange,
og udskrevet 876 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bethina  -  2008-03-11 22:10:46
Uhm smagte dejligt. Troede godt nok ikke det kunne være i sådan en alm lav tærteform (25 cm diameter) men det går LIGE... Så har du én med lidt højere kant , så tag dén. Men ikke størrere i diameter!!Passer fint!