Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melon kage med pecanpraline

Melon kage med pecanpraline, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æg
2.5 dl.solsikkeolie
5 dl.sukker
1 stang god vanille (kornene)
1 lille moden melon (fx cantaloup) eller anden frugt 300 – 600 gr.
625 g.hvedemel
1 tsk.groft havsalt
1 spsk.bagepulver
2 spsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
 
 Glasering:
175 g.smør
2.5 dl.brun farin
150 g.pecannødder uden skal eller mandler
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 125 grader. Pisk æg, olie sukker og vanillekorn sammen i en skål. Skær skindet af melonen, fjern kernerne og skær frugtkødet i mindre stykker. Blend det til en fin konsistens og vend melonen i dejen. Bland mel, salt, bagepulver og krydderierne i og rør dejen godt sammen. Fordel dejen i to smurte brødforme og bag den en time i ovnen.

Smelt smørret med farin i en lille tykbundet kasserolle. Farinen må gerne karamellisere og derved blive let brun. Men den må ikke blive sort, så pas på. Kom pecannødderne i og lad dem riste med forsigtigt under omrøring i et par minutter.

Når brødene er færdige, tager du dem ud af ovnen og lægger dem på en rist med et stykke bagepapir. Hæld den mørke pecanpraline over brødene, den skal løbe lidt ned af siderne, og lad brødene køle af.

Det er ikke sikkert at 1 time i ovnen er nok. Prik til kagen inden den tages ud.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10504 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-09-13 17:31:20
Brugte 1 dl mindre sukker uhm den er god


Ninett  -  2008-02-28 14:12:56
Lidt for sød kage efter min smag...måske man kan holde lidt igen med sukkeret?!