Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rullekebab

Rullekebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
2 dl.skummetmælk
5 dl.vand
1 spsk.sukker - uden top
1 spsk.salt - uden top
0.75 dl.extra jomfru olivenolie
3 dl.rugmel
1000 g.hvedemel
 
 Fyld:
 Mexikanske krydderier og basilikum til drys
1 pakkeoksemørbrad i strimler
1 spsk.extra jomfru olivenolie
 
 Dressing:
 Cheasy Fromage frais
 salt
 peber
1 agurk rives i fromage frais blandingen
0.5-1 tsk.extra jomfru olivenolie
 


Opskrift:

Dej:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.

Fyld:
Det hele lynsteges.

Dressing:
Det hele røres sammen.

Dej til kebabrullen flades ud som pandekager og fyres i ovnen. Når kanten er brun, - tages de ud. Kom lidt revet kål/salat blanding på, - noget oksemørbræd kød og lidt af ovenstående dressing. Det smager simpelthen godt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (82 stemmer)

Opskriften er vist 36868 gange,
og udskrevet 935 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Andreas Marker  -  2010-04-22 12:59:05
Kunne man tænke sig at man kunne få en tyrkisk/arabisk version af krydderi indholdet? =) Hvis det skal være mexicansk, så er det jo mere som en Fajita eller en Tortilla.. Men et råd til mexicansk krydring; steg kødet med, 2 store fed hvidløg 2 tsk spidskommen 1 tsk paprika sort pepper 1 tsk stærk chili / En hel frisk chili evt. også noget mildt chili pulver


dosmo  -  2007-11-28 18:17:03
Hvor mange grader skal brødet ha' i ovnen?


marie og erik  -  2007-10-16 19:05:57
walla, det er god :-O


langtvekistan  -  2007-09-03 18:38:10
det e jo umulig og få den så tynn som i pizariene jo=(


steffani  -  2007-03-13 12:38:23
kom også tyndt revet/most hvidløg i eller hvidløgs pulver i dressingen så smager det endnu bedre (det kan man også smage at de har i pizzarierne!)


michael  -  0000-00-00 00:00:00
lækkert


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange personer er der til i den opskrift?


michael  -  0000-00-00 00:00:00
skal det tage så lang tid....ps skriv tilbage til mig inden kl 14:00