Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sunde og fedtfattige tarteletter

Sunde og fedtfattige tarteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Peter Corneliussen

Indsendt :





Ingredienser:
 Fyld:
100 g.gulerødder
100 g.ærter
150 g.champignon
100 g.asparges
225 g.hønsekød(kogt)
1.5 dl.fromage frais
1 dl.hønsekødssuppe
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
 
 Filodej:
12 dl.hvedemel
4 spsk.olie
1 knsp.salt
0.5 spsk.sukker
1 spsk.eddike
0.5 dl.kartoffelmel
 


Opskrift:

Fyld:
Melet bages op med ca. 2 spsk. hønsekødssuppe, resten af suppen tilsættes og saucen jævnes ud med fromage fraisen. Der smages til med salt, og evt. en anelse hønsebouillon, hvorefter champignonerne tilsættes. Koges ca. 7 minutter før ærter og hønsekød tilsættes, og saucen koger videre i ca. 5 minutter. Til sidst tilsættes de let kogte gulerødder og aspargesene.

Filodej:
Melet, olien og saltet æltets sammen, sukkeret blandes med eddiken og æltes ind i dejmassen, som stilles til afkøling mindst 1 1/4 time, inden den rulles ud på et bord, hvor kartoffelmelet er strøet ud over.

Dejen rulles ud i ønsket tykkelse, skæres i cirkler(diameter ca. 10 cm) vendes ned over smurte skåle og gives et let tryk med fingrene for at få et mønster i kanten. Bages midt i ovnen v. 170 grader C til de er gyldne(ca. 10 minutter) afkøles og lunes igen inden brug.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (24 stemmer)

Opskriften er vist 48257 gange,
og udskrevet 847 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Berit  -  2007-01-22 16:31:47
Man kan købe færdiglavet filodej


Birthe  -  2007-01-08 21:31:22
Der skal vand i dejen. Ca. 6 dl.


ida  -  0000-00-00 00:00:00
smager rigtig godt, men der skal ikke være champiognon


Pips  -  0000-00-00 00:00:00
Tror måske der skal stå 1,2 dl mel, for du kan da ikke proppe 12 dl mel i 4 spsk. vædske uanset hvormeget du tramper på det. Vil gerne høre hvad folk der har lavet dem har gjort


Jonas  -  0000-00-00 00:00:00
Den dej kan ikke lade sig gøre. Har prøvet men måtte droppe alt. Forfærdelig dejopskrift!


moritz  -  0000-00-00 00:00:00
sacha og jytte har åbentbart ikke lavet tarteletterne.Man skal være meget religiøs for at få den filurdej til at hænge sammen.Læs engang...?


Jytte Eriksen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er altid dejligt med et let alternativ i hverdagen


Sacha  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk lækkert og nemt!