creme fraiche eller ymer2 spsk. creme fraiche eller ymer
hvidvinseddike hvidvinseddike
citronsaft citronsaft
rejer til pynt rejer til pynt
Opskrift:
De modne avocados halveres og stenen fjernes. Med en ske hules frugtkødet ud og dette piskes let op i en skål med en gaffel med krydderier og creme fraiche eller ymer og smages til med citronsaft, salt og peber.
Kommes tilbage i skallerne og kan evt. pyntes med rejer eller klippet grønt.
Nydes kold med ristet brød og smør.
Tips:
De kan også i de udhulede avocados blot anbringe en top rejer og lidt pynt som mayonnaise og klippet dild.
Avocados har en fin smag og kræver ikke så meget , bare med salt og peber er de en stor delikatesse!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 75357 gange, og udskrevet 1575 gange.
Kommentarer
Gitte fra Hellerup - 2008-12-29 20:58:25 Er en fiskespiser! Det bare SÅ lækkert !
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider