Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skagenbrød

Skagenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Dag 1:
 Fordej:
2 dl.økologisk kærnemælk (gammeldags) ca. 35º C
1-5 g.gær
150 g.økologisk hvedemel
 
 Dag 2:
5 dl.vand ca. 35º C
125 g.økologisk durummel
600 g.økologisk hvedemel
40 g.honning
25 g.salt
 


Opskrift:

Dag 1:
Fordej :
Væske samt hvedemel røres sammen. Tilsæt gær og opløs denne. Stilles tildækket og lunt til næste dag.

Dag 2:
Fordej, vand, honning, salt, durummel og halvdelen af hvedemelet æltes sammen. Det sidste mel tilsættes således, at dejen bliver blød. Hæld dejen i en rummelig beholder og stil på køl natten over.

Kom godt med mel/durummel på bordet og hæld dejen ud. Form dejen til 2 brød.

Lad dejen hæve i 1½ time. Bag ved høj temperatur i 25-30 minutter til de er mørke. Bages ved starttemperatur 225ºC - hæld en ¼ kop vand i bunden af ovnen (giver sprød skorpe). Sæt derefter temperaturen på 200ºC i resten af bagetiden




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7788 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu