Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærsirup - Hindbær sirup

Hindbærsirup - Hindbær sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.frosne hindbær
85 g.flormelis
0.5 dl.koldt vand
 


Opskrift:

Kom hindbærrene i kasserolle sammen med flormelis og vand. Bring siruppen op til kogepunktet og lad den simre der i 8-10 minutter. Sigt siruppen og afkøl i køleskab. Siruppen kan opbevares i en tætsluttende beholder i 2-3 uger på køl.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 35684 gange,
og udskrevet 445 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elisabeth Bille  -  2018-11-06 12:51:38
hvorfor skal flormelis i før man sier det? er det ikke lidt spildt, at smide en del sukker ud? :)


Lyhnet  -  2011-08-06 16:35:07
Jeg putter en stang vanilje i og sir det gennem et viskestykke når det er færdigt. Det giver en hel klar sirup. Gem frugtkøddet og brug det som marmelade.