Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Tomat-porre med hvidløg på ristet brød

Tomat-porre med hvidløg på ristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 porre
 smør
1-2 fedhvidløg
1 ds.tomater
1 bouillonterning
15 grønne eller sorte oliven skåret i skriver (uden sten)
0.5 citron revet skal heraf
 


Opskrift:

Denne lille velsmagende ret kan anvendes på ristet brød i al sin enkelthed, og forretten kan yderligere pyntes med små stegte rødspættefileter eller med stegte skinkeskiver.

De meget fintrensede porrer skæres i skiver og svitses i smør sammen med de knuste hvidløg og tomaterne, men ikke al væden, heri bouillonterning, dette småkoger i 10 min.

Smages til med citronskal og oliven og er dejligt på ristet brød smurt med smør, enkelt og godt .

variationer:
Stegt fiskefilet, tunfisk, sardin eller skinke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13210 gange,
og udskrevet 252 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu