Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Is med ahornsirup og valnødder

Is med ahornsirup og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æggeblommer
1 dl.ahornsirup
3 dl.piskefløde
50 g.valnødder
 
 Pynt:
 mørk chokolade eller ahornsirup og smørristede mandler
 


Opskrift:

Pisk æggeblommerne sammen. Opvarm ahornsirupen til kogepunktet og hæld den i en tynd stråle og under konstant piskning i æggeblommerne. Pisk i ca. 5 min., til æggemassen er blevet kold og har konsistens som en tyk, luftig creme. Pisk fløden til skum og hak valnødderne. Rør det i cremen. Hæld cremen i en form, dæk med tætsluttet låg eller alu-folie og frys cremen i 3-4 timer. Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade eller blot ahornsirup og 1 dl smuttede mandler der er ristet på panden i 1 spsk smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11298 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu