Is med ahornsirup og valnødder

Is med ahornsirup og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggeblommer
1 dl.ahornsirup
3 dl.piskefløde
50 g.valnødder
 
 Pynt:
 mørk chokolade eller ahornsirup og smørristede mandler
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne sammen. Opvarm ahornsiruppen til kogepunktet og hæld den i en tynd stråle og under konstant piskning i æggeblommerne. Pisk i ca. 5 min., til æggemassen er blevet kold og har konsistens som en tyk, luftig creme.

Pisk fløden til skum og hak valnødderne. Rør det i cremen. Hæld cremen i en form, dæk med tætsluttet låg eller alufolie og frys cremen i 3-4 timer.

Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade eller blot ahornsirup og 1 dl smuttede mandler der er ristet på panden i 1 spsk. smør.





karakterer:
Opskriften er vist 13232 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu