Havnekrogens porresalat

Havnekrogens porresalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 porrer ( kun det hvide faste anvendes)
4 tomater
4 hårdkogte æg
100 g.ferskrøget laks
1 spsk.olie
1 spsk.fransk sennep
1.5 dl.ymer
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Porrerne, der er velrensede, skæres ud i tynde ringe, de flåede tomater Skæres i strimler, æggene grofthakkes og laksen skæres i strimler. Alt blandes godt i en skål og overhældes med dressingen : Sennep og olie piskes sammen og blandes i ymer, der smages til med citronsaft, Salt, peber, gerne citronpeber, og klippet persille. Dressingen fordeles over i ”strimler”, og pynten er klippet persille.

Serveres med Flute eller ristet brød.


karakterer:
Opskriften er vist 19827 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu