Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braskartofler

Braskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Salt
800 g.Kartofler
5 spsk.Smør (eller mild olie)
 Friskkværnet peber
 


Opskrift:

Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af (helst natten over). Så skal de pilles og skæres i tynde skiver.

Tag en pande (ikke tefal, men en pande af støbejern, jern eller stål). Varm halvdelen af fedstoffet op. Fordel kartoffelskiverne i det - det er bedst, hvis der er plads til dem allesammen. Lad dem stege ved middel varme i 10 minutter uden at røre dem. Krydr så med salt og peber, vend alle skiverne og steg dem sprøde i resten af fedtstoffet 5-8 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 34627 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Andreas  -  2011-05-17 11:40:14
fantastisk Jysk opskrift.. fedt at du kalder de Braskartofler og ikke brasede kartofler som nok er den rigtige betegnelse :)


olivia  -  0000-00-00 00:00:00
elsker nyre


Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at drys lidt sukker ud over kartoflerne ! Så bliver de VIRKELIG sprøde ! Selvom det lyder mærkeligt !