Spinatstuvning
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet.
Læg spinaten i en gryde og damp væden væk.
Rust mælk og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle minutter. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. |
|
Opskriften er vist 150186 gange,
og udskrevet 945 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer asbjørn - 2007-07-12 11:56:13 smager rigtig godt med lidt hytteost i prop ca 250 g pr 500 g frossen spinat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne