Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Is i hindbærkrans

Is i hindbærkrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Vanilleis:
5 æggeblommer
5 spsk.sukker
1 vanillestang
5 dl.piskefløde
 
 Hindbærsauce:
200 g.friske hindbær
2 spsk.vand
50 g.sukker
0.5-1 citron saften herfra
 
 Endvidere:
200 g.friske hindbær
1 bdt.citronmelisse
1 dl.creme fraiche 38%
 


Opskrift:

Isen tilberedes dagen i forvejen. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukker og vanille. Vend den stiftpiskede fløde i, og frys det. Rør i ismassen med 20 minutters mellemrum den første time, inden isen fryses i den endelige form. Til hindbærsaucen blendes hindbær med sukker og vand og smages til med citron, hvorefter kernerne sies fra gennem en sigte. Anret hindbærsaucen på tallerkner. Slå saucen på plads ved at banke tallerknen let i bunden, imens den drejes, så saucen lægger sig langs kanten. Kom creme fraiche i en plastpose, og klip et lille hul i spidsen. Tegn et mønster på hindbær-cremen. Placér hindbær og citronmelisseblade. Lige inden serveringen fordeles isen på tallerknerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7817 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anja  -  2012-04-13 11:32:57
Lyder lækkert! Det skal prøves!!