Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale

Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Gråænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 gråænder
250 g.majroer
3 æg
1,5 dl.piskefløde
3 dl.æblecider
5 Ingrid Marie æbler
2 dl.nedkogt sky
1 lille bundtfrisk timian
 
Opskrift:
Brysterne skæres af de flåede gråænder. Brysterne brunes på hver side i varmt fedtstof. Steges rosa på panden.

Der koges en god, kraftig vildtsky, på skrog og lår. Majroerne skrælles og rives op af den grove side på et rivejern. Blandes sammen med de sammenpiskede æg og piskefløde Hældes op i 4 smurte souffleforme, som stilles i vandbad, og bages i ovnen i 35 minutter ved 150 grader.

Æblerne skæres ud i både, cideren reduceres til 1/3 og heri svinges æblerne. På denne måde undgår man, at æblerne mister deres sødme, samtidig med, at de bevarer deres spændstighed.

Vildtfonden sigtes, og reduceres til det halve, jævnes evt. med en anelse maizena, timiansblade tilsættes, og skyen tilsmages med salt og peber.

Anretning:
Æblerne lægges i midten af tallerkenen, timbalen stilles ovenpå, brystet skæres i skiver, og lægges i en vifte på tallerkenen, lidt timiansky hældes ud på, og resten af saucen serveres ved siden af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15979 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu