Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grov kartoffleslat

Grov kartoffleslat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :





Ingredienser:
6-800 g.nye kartofler
250 g.spæde spinatblade
6-10 grønne asparges
200 g.grønne bønner
 salt
 peber
 evt.frisk krydderurt efter eget valg
 


Opskrift:

Skræl/skrab kartoflerne og kog dem til de er næsten møre ca. 10-12 min. Afkøl dem og skær dem så i 1/4 eller 1/2.

Aspargesene knækkes og koges i ca. 1-2 min., så de stadig er meget sprøde, der efter skæres de i skiver på ca. 2 cm.

Bønnerne koges i 1/2 - 1 min. og deles i 2 eller 3.

Tag en stor pande eller wok frem og tilsæt 1spsk olie når den er varm. Kom de afkølede kartofler på pande og sving panden tilsæt så aspargesene og steg ca. 1 min. Tilsæt så bønner og skyllede spinatblade og steg endnu 1 min. under omblanding. Smag til med salt og peber og evt. krydderurter.

Server og velbekomme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11146 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu