Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefæris

Ingefæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 "knuder" syltede ingefær
10 syltede cocktailbær
2 spsk.cognac
3 æg
50 g.sukker
1 spsk.ingefærsirup fra de syltede ingefær
3 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Skær ingefæren i skiver på størrelse med en fingernegl. Halvér cocktailbærene og læg dem i en skål sammen med ingefæren. Overhældes med cognac. Lad det stå og trække. Del æggene og sæt hviderne til side. Blommerne hældes i en skål sammen med sukker og ingefærsirup. Hæld fløden i en anden skål. Pisk hviderne så de er stive. Pisk herefter fløden indtil den er tyk. Pisk til sidst æggeblommerne og sukker indtil tyk let og creamet. Bland forsigtig den piskede fløde i ægge-sukkerblandingen. Vend til sidst æggehviderne i blandingen. Hældes i en plast- eller metalskål og sættes i fryser, indtil det er begyndt at stivne. Bland nu ingefær-cocktailbær-cognac blandingen i og fortsæt nedfrysningen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10753 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-02-13 22:54:54
En dejlig is- forfriskende og en overraskende smag af ingefær. Jeg har istedet for cognac tilføjet Grand Marnier- det er rigtigt godt :-)