Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvid mocca iskage med hindbærcoulis

Hvid mocca iskage med hindbærcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bunde:
2 æggehvider
1 dl.flormelis
75 g.mandler
 
 Moccais:
5 dl.piskefløde
125 g.hele kaffebønner
3 æggeblommer
2 æg
60 g.sukker
150 g.hvid chokolade
 
 Tilbehør:
500 g.frosne hindbær
50 g.flormelis
 
 Pynt:
 Frisk frugt
 


Opskrift:

3-4 dage før isen skal laves: Tag kaffebønnerne og læg dem i blød i fløden. Mens disse trækker, røres de rundt med en ske mindst én gang om dagen. Bønnerne skal trække mindst 3 dage for at afgive nok smag.

Bund:
Til bunden tages mandlerne som smuttes og hakkes. Æggehviderne piskes stive (høj hastighed på elpiskeren), flormelis tilsættes og til sidst vendes de hakkede mandler i. Massen kommes i en springform (23 cm) og bages i ovn ved 170 grader C, i ca. 25 minutter eller til den er sprød. Kagen afkøles og trykkes ned til en flad kage.

Moccais:
Fløden sigtes, og lad den stå længe for at dryppe af, så alt fløden kommer af bønnerne. Man kan eventuelt hælde fløden over bønnerne flere gange for at få det tykke fløde omkring bønnerne løsnet. Æggeblommerne, de hele æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Den hvide chokolade rives fint på råkostjern. "Kaffefløden" piskes og vendes sammen med æggemassen og den revne chokolade. Massen kommes oven på bunden og kagen fryses mindst 8 timer.

Tilbehør:
Hindbærrene optøes og presses gennem en sigte med en ske. Saften fra bærrene blandes med flormelis. Hvis bærrene er sure tilsættes mere flormelis, alt efter smag og behag.

Anretning:
Frugten renses. Kagen anrettes på tallerkener og pyntes med frugt. Saucen ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12555 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu