Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmebagt is

Hjemmebagt is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Is:
3 æggeblommer
2 spsk.flormelis
0.5 vanillestang
5 dl.fløde
 
 Marengslåg:
4 æggehvider
100 g.sukker
 
Opskrift:
Is:
Rør æggeblommerne, flormelis og vanille godt. Pisk fløden og vend den forsigtigt i. Hæld massen i en ildfast form og sæt den i dybfryser (mindst 4 timer). Rør et par gange i isen før den stivner.

Marengslåg:
Pisk æggehviderne stive med sukker. Fordel marengsdej over den frosne is som et låg. Sorg for at låget dækker isen helt. Bag desserten nederst i ovnen i ca. 4-5 min i en 250 grader forvarmet ovn. Overfladen skal være gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10297 gange,
og udskrevet 147 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-05-25 16:10:37
hvor mange er det til???