Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmebagt is

Hjemmebagt is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Is:
3 æggeblommer
2 spsk.flormelis
0.5 vanillestang
5 dl.fløde
 
 Marengslåg:
4 æggehvider
100 g.sukker
 


Opskrift:

Is:
Rør æggeblommerne, flormelis og vanille godt. Pisk fløden og vend den forsigtigt i. Hæld massen i en ildfast form og sæt den i dybfryser (mindst 4 timer). Rør et par gange i isen før den stivner.

Marengslåg:
Pisk æggehviderne stive med sukker. Fordel marengsdej over den frosne is som et låg. Sorg for at låget dækker isen helt. Bag desserten nederst i ovnen i ca. 4-5 min i en 250 grader forvarmet ovn. Overfladen skal være gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-05-25 16:10:37
hvor mange er det til???