Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærsorbetmousse

Hindbærsorbetmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.friske eller frosne hindbær
1.5 dl.sukker
1.5 dl.vand
1.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 hindbær
 
 Sovs:
200 g.friske eller frosne hindbær
2-3 spsk.sukker
 


Opskrift:

Rens hindbærrene, men skyl dem ikke. Kør hindbærrene til puré i en mixer og passér derefter puréen gennem en sigte, så der ingen kerner er tilbage. Giv vand og sukker et opkog og rør til sukkeret er blevet opløst. Lad lagen blive kold. Bland lagen med puréen i en skål og stil den i fryseren 1-2 timer, til blandingen er halvfrossen. Tag den halvfrosne masse ud og pisk den luftig med en el-pisker. Stil den tilbage i fryseren i yderligere 1 time og pisk nogle gange undervejs. Pisk fløden stiv og bland den med hindbærmassen ca 1 time før serveringen. Hæld moussen i en form og stil formen i fryseren endnu 1 time. Kør hindbærrene til sovsen i en mixer, passér dem gennem en sigte og smag til med sukker. Vend moussen ud på et serveringsfad og pynt med nogle friske hindbær. Servér sovsen til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10529 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu