Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærparfait med yoghurt

Hindbærparfait med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.frosne hindbær
100 g.flormelis
2 dl.piskefløde
2 dl.yoghurt
 


Opskrift:

Frosne hindbær, flormelis, yoghurt og piskefløde blendes i en blender. Herefter fryses isen i en fryser til den har en passende konsistens. Hvis den er meget blød når den kommes i fryseren, skal man med jævne mellemrum røre rundt i isen indtil den begynder at stivne. Når isen er frossen efter opbevaring i fryseren, bliver den meget hård og det tilrådes derfor at tø den lidt op før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11219 gange,
og udskrevet 172 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Master  -  2010-05-07 12:04:32
Naturel eller vanille


Louise  -  2009-09-04 11:44:19
Hvilken slags yoghurt bruger du?