Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbæris på nøddebund

Hindbæris på nøddebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isdessert

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hindbæris på nøddebund, billede 4 Hindbæris på nøddebund, billede 1 Hindbæris på nøddebund, billede 2 Hindbæris på nøddebund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Nøddebund:
175 g.hassel- eller valnøddekerner
50 g.smør
50 g.flormelis
 
 Hindbæris:
2 æggeblommer, past.
75 g.flormelis
250 g.hindbær
4 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 friske hindbær
 


Opskrift:

Nøddebund:
Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem. Smelt smørret og tilsæt det nødderne sammen med flormelis. Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og stil den i fryseren. (Skal ikke bages)


Hindbæris:
Pisk æggeblommer og flormelis godt. Mos bærrene let og pisk fløden til skum. Vend bærrene og fløden i æggeblommerne. Kom cremen ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer. Ved servering pyntes isen med friske hindbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (57 stemmer)

Opskriften er vist 94924 gange,
og udskrevet 3552 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe  -  2018-03-28 14:19:05
Hvor længe skal nøddebunden i fryseren, men inden isen lægges på.


Jannie   -  2017-08-31 18:58:53
Det ville være rart med en størrelse på springformen.


Hindbær elskeren   -  2012-12-30 10:41:00
I skulle prøve den<3


Mig   -  2012-12-27 15:03:47
Jeg elsker den<3 den er virkelig god:)


gittelyons  -  2012-09-10 17:25:03
Så lækker dessert!!! Du kan godt halvere florsukker i nøddebunden. Den gjorde lykke her hjemme. Jeg lavede den i muffinsforme/silikone. Der blev 12 stk. samt lidt til en lille form.


Ida  -  2012-03-29 15:52:30
Mega Lækker dessert:) Jeg lavede dem i silicone muffins forme, hvilke var et hit til portions anretning. der bliver ml 10-12 stk.


Anami  -  2011-12-30 22:46:41
Det er nemmer a bruge nødebutter til bunden


  -  2011-12-29 16:25:05
Det er bedste Hindbær is jeg har smagt.


Jane  -  2011-02-25 12:46:28
Der kunne godt stå, hvor står en springform denne opskrift er beregnet til?


Charlotte W-F  -  2010-10-21 11:02:17
Jeg har lavet denne opskrift flere gange - en sikker succes. Jeg pynter isen med smeltet chokolade i et fint mønster. jeg dekorerer ligeledes med hindbær, brombær samt citronmelisse blade.


  -  2009-05-27 18:34:43
smager eksta godt hvis man slutter af med marsipan oven på


  -  2009-02-14 22:01:50
Jeg brugte frosne bær og det smagte godt! Det er den bedste kage jeg har lavet! Folk troede det var en købekage!!


Isabelle  -  2008-12-26 22:40:40
Kan man bruge frosne bær i denne opskrift????


miiq  -  2007-08-13 16:24:49
den r fandme go0 den r...... i sku ta o0 prøve den. name nam..


Mette  -  2007-04-07 00:16:56
Lækkert! Den denne dessert var et sikkert hit hos gæsterne!


Birgit  -  2007-01-17 15:48:47
Superskøn is, med meget frisk smag, men der kunne godt lige anføres, hvor lang tid før, at isen skal tages op. Vi tog den op en halv time før og det var for lidt. Jeg vil mene en time før servering vil passe..