Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glace au four

Glace au four, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æggehvider
4 spsk.sukker
1 lagkagebund
 jordbær- eller hindbærsyltetøj
5 dl.vanilleis
 


Opskrift:

Pisk æggehviderne til hårdt skum, ca 5 minutter, med en el-pisker. Vend sukkeret i. Læg lagkagebunden på et ovnfast fad og dæk den med syltetøj. Læg isen ovenpå og dæk den med syltetøj. Læg isen ovenpå og dæk straks med marengsdejen. Isen skal dækkes helt af marengsen, der må ikke være nogen huller. Sæt fadet i ovnen ved 175º og bag desserten til marengsen er blevet lysebrun. Server desserten straks sammen med bær eller frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10260 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu