Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baskisk bondesuppe

Baskisk bondesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
200 g.tørrede hvide bønner
1 stort løg
4 skiverpancetta (ca. 70 g) – eller bacon
1.5 spsk.svine eller gåsefedt
5-600 g.hvidkål
4 fedhvidløg
4 skiverdaggammelt italiensk brød
0.5 spsk.gåsefedt eller olivenolie (evt. halvt af hver)
 vineddike (sherry- eller rødvinseddike)
 


Opskrift:

Skyl og sorter bønnerne. Stil dem til udblødning i rigelig koldt vand i mindst 10 timer. Skær løget i tynde skiver og pancettaen i små terninger og sauter begge dele i fedt i en stor gryde. Snit hvidkålen i meget tynde strimler og læg dem i gryden sammen med de udblødte (afdryppede) bønner, finthakket hvidløg samt salt og peber. Hæld 2 l vand ved og lad det snurre 2 1/2-3 timer, indtil bønnerne er møre. Skær brødet i småstykker og rist dem sprøde og gyldne i olie.

Smag suppen til og server den med lidt vineddike hældt i hver portion.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 27647 gange,
og udskrevet 312 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu