Frossen tyttebærmarengs

Frossen tyttebærmarengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggehvider
3 dl.piskefløde
2 æggeblommer
0.5 dl.sukker
3.5 dl.tyttebær rørt med sukker
2 spsk.gin
30 små marengs
 
 Pynt:
 små marengs
 citronmelisse
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør tyttebærrene i. Smag evt. til med gin. Vend forsigtigt fløden og derefter æggehviderne i. For en bageform med plastfolie (ca. 1½ l). Hæld halvdelen af massen i formen. Læg marengs på. Dæk med resten af tyttebærmassen. Lad isen fryse mindst 3 timer. Vend isen ud på et aflangt fad. Lad isen stå 20 minutter inden den serveres pyntet med marengs og citronmelisse.





karakterer:
Opskriften er vist 10135 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu