Florentinerislagkage med frisk frugt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bunde:
Smørret smeltes og sukkeret tilsættes og smeltes. Herefter tilsættes glukose og denne smeltes. Nødder og mel røres i og det hele ristes let sammen. Del massen og bag først den ene bund på bagepapir i ca. 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn i en springformkrans. Bag derefter den anden bund. Appelsinis: Sukker og æggeblommer piskes hvide og luftige. Tilsættes saft- og skal af appelsin. Blandes herefter med den letpiskede flødeskum. Nutellais: Æg, sukker og nutella piskes luftigt. Nødder, chokolade og letpisket flødeskum vendes i. Vaniljeis: Æg, sukker og vanilje piskes hvidt og luftigt. Letpisket flødeskum vendes i. Saml springform med bund og læg den ene bund i formen med bagsiden opad og fyld appelsinisen ovenpå. Sæt springformen i fryseren. Når isen er letfrossen, fyldes nutellaisen ovenpå. Sæt igen springformen i fryseren. Når nutellaisen er letfrossen, fyldes vaniljeisen på og der lukkes med den sidste kagebund. Lad det hele stå i fryseren til næste dag. Anretning; Skær isen ud i små lagkagestykker og anret på tallerken med årstidens friske frugter. |
|
Opskriften er vist 47318 gange,
og udskrevet 888 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-06-08 22:19:10 Bunden er meget lig nødebunde, massen kan lægges midt i springformene, behøves ikke bredes ud, den løber selv ud. Maria - 2006-12-27 22:09:57 Det glukose man skal bruge er det i form af sirup eller hvad?? Og er der nogen, der kan fortælle mig, hvor jeg kan købe det? mig - 2005-01-01 01:01:01 er det en islagkage??? Karin - 2005-01-01 01:01:01 Uundværlig ! Bente - 2005-01-01 01:01:01 den er fabelagtig ! simpelthen fantastisk , min børnehaveklasse var helt vild med den . laila - 2005-01-01 01:01:01 den bedste ;O B1 - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk ;D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne