Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Drambuie is med marcipan

Drambuie is med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Is:
5 æggeblommer
5 dl.piskefløde
65 g.sukker
8 cl.Drambuie
50 g.hasselnøddeflager
50 g.marcipan
50 g.blød nougat
 
50 g.hakket mørk chokolade
 
 Purée:
200 g.jordbær
 
 Pynt:
100 g.blåbær
1 kvistcitronmelisse
 
 Yderligere:
1 folieform
 
Opskrift:
Is:
Blød nougat og marcipan, skæres i mindre tern og fryses fladt på plade. Æggeblommer piskes med sukker, til det er let og luftigt. Flødeskum tilsættes. Nougat- og marcipantern, hakket chokolade og nøddeflager, vendes i massen. Drambuie tilsættes, og der røres godt rundt med en grydeske. Hældes i folieform og fryses natten over.

Purée:
Jordbærrene lægges i food-processor og blendes til purée.

Anretning:
Jordbærpurée hældes i bunden af dyb tallerken. Kugler af Drambuie-is anrettes ovenpå. Blåbær fordeles jævnt i jordbærpuréen. Citronmelisse lægges ved isen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9285 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu