Stuvet savoykål

Stuvet savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Savoykål
2.5 dl.vand
5 dl.mælk
5 spsk.hvedemel
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit kålen fint og damp den mør i saltet vand i 10-12 min. Ryst en jævning af 1 1/2 dl mælk og mel og hæld den i under omrøring. Tilsæt resten af mælken og lad stuvningen småkoge 2-3 min. Smag til med muskatnød, salt og peber.

Tips:

Serveres som tilbehør til fx fisk, koteletter eller medisterpølse.





karakterer:
Opskriften er vist 52484 gange,
og udskrevet 1480 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-13 19:28:50
Ganske forrygende og lækker cremet! Jeg valgte at dække kålen helt med vand og brugte nærmere 6.5 dl meljævning:-) Husk at pressevandet ud af kålen efter det er blevet kogt! Serverede stuvningen sammen med kyllingefiletter marineret i citron, rosmarin, timian og parmesan, og det passer bare kanon sammen!:-)

  -   2010-01-25 18:55:32
Serverte denne til torsk. Familien var henrykt

  -   2009-10-27 12:27:45
Denne stuvning er velegnet til mange kødretter, især frikadeller og medister og nakkekoteletter.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg serverede stuvningen til fisk, så næste gang bliver det koteletter o.s.v. Den er go'.