Honningmelonsorbet

Honningmelonsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Honningmelon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.vand
50 g.sukker
250 g.honningmelon (uden skal)
 
Opskrift:
Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret. Skær melonen i små stykker og purer eller blend dem. Kom pureen i den afkølede sukkerlage og frys sorbeten.

Tilbehør:
Anrettes med en ske i et vinglas med lang stilk. Pynt med chokolade-kringler.





karakterer:
Opskriften er vist 21433 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2025-08-03 20:49:01
Til Pia M Der skal røres i den med jævne mellemrum, ca. hvert 15-20. minut. Jeg har nemlig lige lavet den i dag, brugte hele formiddagen og eftermiddagen på at åbne fryseren, tage den ud, røre-røre-røre, og sætte den ind igen. Sætte stopuret til 20 minutter og så gentage det i mindst 5 timer. Da den havde en konsistens som fast slushice tænkte jeg "ah, så kan der vel ikke ske noget ved at jeg lader den stå mens jeg er ude og handle". Kom tilbage halvanden time senere, og det var en stor klump is - fuldstændig umulig at gøre noget med.

  -   2010-07-31 14:59:39
Super smag, lavede den dagen før jeg skulle bruge den, men da jeg skulle anrette, var den så hård som en isterning, så ved ikke helt hvad der er gået galt.... Men det smagte rigtig godt af honningmelon.