Honningmelonsorbet
Hovedingrediens : Frugt - Honningmelon Indsendt : |
|
|
Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret. Skær melonen i små stykker og purer eller blend dem. Kom pureen i den afkølede sukkerlage og frys sorbeten.
Tilbehør: Anrettes med en ske i et vinglas med lang stilk. Pynt med chokolade-kringler. |
|
Opskriften er vist 21433 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik H - 2025-08-03 20:49:01 Til Pia M Der skal røres i den med jævne mellemrum, ca. hvert 15-20. minut. Jeg har nemlig lige lavet den i dag, brugte hele formiddagen og eftermiddagen på at åbne fryseren, tage den ud, røre-røre-røre, og sætte den ind igen. Sætte stopuret til 20 minutter og så gentage det i mindst 5 timer. Da den havde en konsistens som fast slushice tænkte jeg "ah, så kan der vel ikke ske noget ved at jeg lader den stå mens jeg er ude og handle". Kom tilbage halvanden time senere, og det var en stor klump is - fuldstændig umulig at gøre noget med. Pia M - 2010-07-31 14:59:39 Super smag, lavede den dagen før jeg skulle bruge den, men da jeg skulle anrette, var den så hård som en isterning, så ved ikke helt hvad der er gået galt.... Men det smagte rigtig godt af honningmelon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne