Ribsis
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes let og luftigt.
Ribs moses eller blendes og blandes i. Isen smages til, evt tilsættes mere sukker. Fryses og røres godt igennem et par gange under frysningen. |
|
Opskriften er vist 30675 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2011-11-26 09:19:31 Rigtig lækker bæris - serveres gerne med en klat vanilleis :-) anonym - 2010-01-24 15:50:25 Er du sikker på der ikke skal fløde i??.d; !!!!!!! José! - 2009-08-12 17:42:22 Frisk & Ikke Så Usund... mig - 2008-08-27 14:29:15 skal det ikke være pastuserede æg? malene - 2008-07-08 15:37:16 utroligt der ikke skal fløde i??? Anne - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig frisk sommeris |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne