Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ribsmuffins

Ribsmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ribsmuffins, billede 4 Ribsmuffins, billede 1 Ribsmuffins, billede 2 Ribsmuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
150 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Pisk æg, mælk og salt.

Bland alle tørre ingredienser, og rør dem i æggeblandingen.

Smelt fedtstoffet, og rør det i dejen. Vend bærrene i.

Fordel dejen i muffinforme, så de højst er 3/4 fulde.

Bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (50 stemmer)

Opskriften er vist 86449 gange,
og udskrevet 2622 gange.


Energi:
KJ total 9250 (2202 kcal)
KJ pr. stk. 770 (183 kcal)
Vægt ialt 980 gram
Vægt pr. stk. 81 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 943 KJ (224 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 35.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  2014-09-05 16:26:39
De er superlækre!!! Jeg har lavet dem med allemulige forskellige bær som fyld og puttet sukker i istedet for brun farin -så får man en flottere farve men muffinsene ændre ikke smag af den grund:-)


Anja M Kristensen  -  2014-08-24 10:06:11
Ja de kan fryses. Jeg har prøvet og så tøede dem op i microen, åhh det var bare godt, stadig saftige og lune.


DV   -  2014-07-17 22:56:04
Det er rigtig nemt at lave dem men jeg fik portion til næsten dobbelt dvs ca 24 stk. Er det forskellige størrelse muffens papirform? eller hvad gik det gælt


Lise  -  2011-07-27 22:36:47
Rigtig gode muffins! Jeg brugte dog skummetmælk i stedet for sødmælk. Jeg tilføjede også ½ tsk kanel. Derudover lavede jeg en portion med solbær, de blev også super gode!


mig  -  2011-06-23 17:15:35
ahh jeg tror ikke der er ord for hvor gode de er... de er fantastiske


Muffins elskeren  -  2009-06-03 13:38:55
Så kan de ikke blive meget bedre ;)


Sine  -  2008-08-13 09:38:06
Kan de fryses???


Karin  -  2008-07-20 12:30:12
Super lækre, dejlig friske og hurtige at lave


Mks  -  2007-07-31 21:22:19
Rigtig gode muffins, brugte banan og æble i stedet for ribs.. + tilføjede ca. 70 g. mørk chokolade, lidt marcipan, og en lille smule kanel.. mums.. Bedst dagen efter, men de skulle dog have lidt længere tid i ovnen.. :)


  -  2007-07-28 18:55:06
Direkte fra dansukker???


julle bulle  -  2007-06-05 13:36:14
hej igen jeg fik dem altså kun til 21 og de får 10 i karakter


julle bulle  -  2007-06-05 13:35:16
hej de her muffin er bare mmm jeg lavede dem til fars dag