Sauce au vin blanc

Sauce au vin blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 skalotteløg
25 cl.hvidvin
3 spsk.fiskefond i pulver
20 cl.creme fraiche
1 æggeblomme
0.5 citron
 salt
 cayennepeber
 
Opskrift:
Udrør fiskefondpulveret i hvidvinen, hæld det i en gryde og bring det i kog. Kom de hakkede skalotteløg i og lad saucen koge ind i 10 minutter. Filtrer saucen og lad den koge 3 minutter med halvdelen af creme fraichen. Bland æggeblommen med resten af creme fraichen og tilsæt denne under piskning. Tag saucen af varmen og krydr med salt, cayennepeber og en smule citronsaft.

Tips:

Passer til stegte, pocherede eller grillede fisk i fileter, skiver eller hele.





karakterer:
Opskriften er vist 7947 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu