Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce au vin blanc

Sauce au vin blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skalotteløg
25 cl.hvidvin
3 spsk.fiskefond i pulver
20 cl.creme fraiche
1 æggeblomme
0.5 citron
 salt
 cayennepeber
 
Opskrift:
Udrør fiskefondpulveret i hvidvinen, hæld det i en gryde og bring det i kog. Kom de hakkede skalotteløg i og lad saucen koge ind i 10 minutter. Filtrer saucen og lad den koge 3 minutter med halvdelen af creme fraichen. Bland æggeblommen med resten af creme fraichen og tilsæt denne under piskning. Tag saucen af varmen og krydr med salt, cayennepeber og en smule citronsaft.

Tips:

Passer til stegte, pocherede eller grillede fisk i fileter, skiver eller hele.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6812 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu