Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauce au pain

Sauce au pain, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 løg
1 l.mælk
6 skivefranskbrød
 kryddernelliker
 salt
 peber
 


Opskrift:

Stik 3 nelliker i hvert løg og kog løgene 1 time i mælken. Mix løgene med 2/3 af mælken i en blender. Smuldr franskbrødet i og blend på ny. Krydr med salt og peber og lad saucen simre ca. 20 min. på svagt blus.

Tips:

Passer til stegt fjerkræ og svinekoteletter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5081 gange,
og udskrevet 50 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu