Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce au pain

Sauce au pain, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 løg
1 l.mælk
6 skivefranskbrød
 kryddernelliker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Stik 3 nelliker i hvert løg og kog løgene 1 time i mælken. Mix løgene med 2/3 af mælken i en blender. Smuldr franskbrødet i og blend på ny. Krydr med salt og peber og lad saucen simre ca. 20 min. på svagt blus.

Tips:

Passer til stegt fjerkræ og svinekoteletter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5273 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu