Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce au fenouil

Sauce au fenouil, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 cl.mælk
2 spsk.fennikelfrø
4 æggeblommer
50 g.creme fraiche
 safran
 salt
 peber
 
Opskrift:
Træk smagen ud af fennikelfrøene ved at putte dem i varm mælk i 10 minutter. Pisk æggeblommerne i 5 minutter over svag varme. Filtrer mælken og tilsæt den under stadig piskning. Tilsæt crème fraiche, safran, salt, peber og varm saucen igennem i 3 minutter uden at den koger.

Tips:

Passer til kogt fjerkræ eller grillet fisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5744 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu