Sauce au curry

Sauce au curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
6 løg
60 g.smør
1 spsk.karry
60 cl.bouillon
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver og damp dem i smørret uden at de tager farve. Tilsæt karry og lad det brænde af. Hæld bouillonen ved og lad saucen koge i 20 minutter. Rør melet ud i en smule sauce og kom det i saucen. Lad den koge igennem og tykne under omrøring i ca. 3 min.

Tips:

Passer til kogte grøntsager, pocheret fisk, stegt fjerkræ og hårdkogte æg.


karakterer:
Opskriften er vist 5658 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu