Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce au curry

Sauce au curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 løg
60 g.smør
1 spsk.karry
60 cl.bouillon
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver og damp dem i smørret uden at de tager farve. Tilsæt karry og lad det brænde af. Hæld bouillonen ved og lad saucen koge i 20 minutter. Rør melet ud i en smule sauce og kom det i saucen. Lad den koge igennem og tykne under omrøring i ca. 3 min.

Tips:

Passer til kogte grøntsager, pocheret fisk, stegt fjerkræ og hårdkogte æg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5477 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu