Sauce verdurette

Sauce verdurette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
50 cl.tør hvidvin
25 cl.kødbouillon
1 spsk.olivenolie
10 cl.cremefraiche
2 fedhvidløg
2 purløg
1 skalotteløg
 persille
 estragon
 kørvel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom vin, bouillon og olie i en gryde og lad det koge indtil blandingen er reduceret til det halve. Dæmp varmen og tilsæt hakket hvidløg, purløg, skalotteløg, persille, estragon og kørvel. Krydr med salt og peber. Når saucen igen når kogepunktet tilsættes creme fraichen. God til kød, fisk, krebsdyr og grillede bløddyr. Tilberedningstid 5 min. Kogetid: 20 min.


karakterer:
Opskriften er vist 6920 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu