Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sauce verdurette

Sauce verdurette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 cl.tør hvidvin
25 cl.kødbouillon
1 spsk.olivenolie
10 cl.creme fraiche
2 fedhvidløg
2 purløg
1 skalotteløg
 persille
 esdragon
 kørvel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom vin, bouillon og olie i en gryde og lad det koge indtil blandingen er reduceret til det halve. Dæmp varmen og tilsæt hakket hvidløg, purløg, skalotteløg, persille, esdragon og kørvel. Krydr med salt og peber. Når saucen igen når kogepunktet tilsættes creme fraichen. God til kød, fisk, krebsdyr og grillede bløddyr. Tilberedningstid 5 min. Kogetid: 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5829 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu