Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce catalane

Sauce catalane, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 løg
4 fedhvidløg
10 cl.olie
50 cl.tomatkød (pulpe de tomate)
2 saftige appelsiner
1 citron
10 cl.madeira
2 spsk.persille
 salt
 paprika
 cayennepeber
 
Opskrift:
Hak løget og hvidløgsfedene og lad dem tage farve i olien. Tilsæt tomaten, saften og skrællen fra appelsinerne og citronen samt madeira'en. Krydr med salt, paprika og cayennepeber. Varm blidt saucen igennem i 10 minutter, filtrer den og drys med persille. Passer til lammekølle, koldt svinekød og vildt. Tilberedningstid: 15 min. Kogetid: 10 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6052 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu