Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rød stikkelsbær syltetøj

Rød stikkelsbær syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rød stikkelsbær syltetøj, billede 4 Rød stikkelsbær syltetøj, billede 1 Rød stikkelsbær syltetøj, billede 2 Rød stikkelsbær syltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Røde stikkelsbær, friske
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Rød Melatin
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Til skylning af glas:
Atamon, flydende
   


Opskrift:
Nippede og skyllede modne stikkelsbær bringes langsomt i kog med den flækkede vanil-lestang og vand til bærrene brister. Sukker tilsættes og koges i 10 min.

Vanillestangen tages op.

Rød Melatin og 2 spsk. sukker blandes godt og til-sættes under omrøring i den kogende frugt. Koges i 2 min.

Fjernes fra varmen og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 55014 gange,
og udskrevet 1357 gange.
Energi:
KJ total 10745 (2558 kcal)
KJ pr. Portion 10745 (2558 kcal)
Vægt ialt 1628 gram
Vægt pr. Portion 1628 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 660 KJ (157 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 38.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bettydarlov  -  2015-08-14 15:29:55
hvorfor er der ikke stikkelsbærsyltetøj med hel kanel. med hilsen betty

Michelle  -  2013-07-30 15:13:43
Vil også varmt anbefale at hælde noget hyldeblomstsaft i. Jeg brugte heller ikke rød melatin men kogte det i stedet ind så det fik en sirups lignende konsistens. Den er vildt lækker! Frisk og sød og smager af sommer, mmmh!

Benthe  -  2012-07-29 08:58:06
Man kan fryse alle bær, og bruge dem til grød, marmelade osv.

Per  -  2010-08-11 08:45:35
Fik ca. 1 litter ud af denne portion

Søs  -  2009-08-08 11:08:39
Kan man fryse stikkelsbærrerne og så lave sylte dem senere på året ?

Susanne  -  2009-07-30 11:16:47
Himmelsk........ Man kan med fordel ændre halvdelen af vandet med hyldsblomstdrik