Hindbærtrifli

Hindbærtrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Hindbærtrifli, billede 4 Hindbærtrifli, billede 1 Hindbærtrifli, billede 2 Hindbærtrifli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
8 Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
6 spsk. Hindbærlikør, Creme de Framboise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Råcreme:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang eller 1 spsk. vaniljesukker og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. Smag evt. til med hindbærlikør f.eks. Creme Framboise.

Hindbærrene renses og nogle pæne hindbær tages fra til pynt.

2 makroner knuses i hvert glas og stænkes med Hindbærlikør f.eks. Creme Framboise. Fordel halvdelen af de rensede hindbær over og så en god spsk. råcreme over. Gentag dette.

Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.

Lige før servering pyntes hindbærtriflien af med hindbær og evt mynteblade.


karakterer:
Opskriften er vist 46720 gange,
og udskrevet 1329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7008 (1668 kcal)
KJ pr. Pers. 1752 (417 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Pers. 205 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 854 KJ (203 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 19.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu