Hindbærtrifli
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang eller 1 spsk. vaniljesukker og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. Smag evt. til med hindbærlikør f.eks. Creme Framboise. Hindbærrene renses og nogle pæne hindbær tages fra til pynt. 2 makroner knuses i hvert glas og stænkes med Hindbærlikør f.eks. Creme Framboise. Fordel halvdelen af de rensede hindbær over og så en god spsk. råcreme over. Gentag dette. Lad den stå i køleskab i 4-5 timer. Lige før servering pyntes hindbærtriflien af med hindbær og evt mynteblade. |
|
Opskriften er vist 51192 gange,
og udskrevet 1376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne