Hindbærtrifli

Hindbærtrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Hindbærtrifli, billede 4 Hindbærtrifli, billede 1 Hindbærtrifli, billede 2 Hindbærtrifli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hindbær, friske
8 makroner
6 spsk.hindbærlikør
 
 Råcreme:
2 Æggeblomme, pasteuriseret
2 spsk.Flormelis
1 vanillestang
2.5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang eller 1 spsk. vaniljesukker og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. Smag evt. til med hindbærlikør f.eks. Creme Framboise.

Hindbærrene renses og nogle pæne hindbær tages fra til pynt.

2 makroner knuses i hvert glas og stænkes med Hindbærlikør f.eks. Creme Framboise. Fordel halvdelen af de rensede hindbær over og så en god spsk. råcreme over. Gentag dette.

Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.

Lige før servering pyntes hindbærtriflien af med hindbær og evt mynteblade.


karakterer:
Opskriften er vist 42901 gange,
og udskrevet 1273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu