Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærtrifli

Hindbærtrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.friske hindbær
100 g.sukker
150 g.makroner
6 spsk.portvin/sherry
5 dl.jordbæryoghurt sødmælk
5 dl.piskefløde
2 spsk.sukker
 


Opskrift:

Hindbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover, 100 gr. Makronerne knuses og kommes i en skål så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover. Hindbærrene fordeles henover. Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover hindbærrene. Pynt med flødeskum og hindbær. Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 39011 gange,
og udskrevet 1118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anonym  -  2013-05-28 15:38:22
Skal man bruge portvin/sherry! :/ Eller er det ligemeget??:)


Anonym  -  2013-05-26 22:23:50
Skal man bruge portvin/sherry! :/ Eller er det ligemeget??:)