Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødbedechutney med svesker og kaffe

Rødbedechutney med svesker og kaffe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.syltede rødbeder drænet vægt
250 g.svesker vejet uden sten
200 g.rå rødbede
1.25 dl.syltelage fra rødbeder
1.5 dl.rødvins -eller sherryeddike
2 hele milde chili
1 stjerneanis
2 cm.kanel hel
1 dl.stærk kaffe
 salt
 peber
4 enebær
 
Opskrift:
Skær sveskerne ud i tern a ca. 1/2x1/2 cm. Skær de syltede rødbeder ud i lidt mindre tern. Skær de rå rødbeder i helt små tern. Bring sveskerne i kog med syltelage, eddike, krydderier og kaffe. Kog ca. 6-8 minutter til sveskerne er blevet blødere uden dog at smatte helt ud. Kast de rå rødbedetern i gryden og træk den så af blusset. Kom grydens indhold i en skål, lad det køle lidt af. Vend de syltede rødbeder i og smag til med salt og peber. Justér evt. konsistens og smag med vand/eddike/sukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9249 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu