lille ananas evt. halvdelen af en stor 1 lille ananas evt. halvdelen af en stor
2
mangofrugter 2 mangofrugter
10
kumquats 10 kumquats
15
perleløg 15 perleløg
2
røde peberfrugter 2 røde peberfrugter
Krydderier fx: koriander nigelle piement d´esperlette carvi og fennikelfrø Krydderier fx: koriander nigelle piement d´esperlette carvi og fennikelfrø
4
dl.
eddike 4 dl. eddike
200
g.
rørsukker200 g. rørsukker
Opskrift:
De røde peberfrugter skæres i halve, og steges få minutter under grillen, hvorefter de flås og skæres i strimler.
Kumquats skæres i halve, og koges møre sammen med de pillede perleløg i en kasserolle. De rå ananas og mango skæres i tern. Krydderierne knuses i morter (undtagen nigelle), og tørsteges i en gryde. Tilsæt eddike og sukker, og lad det koge et par minutter, indtil smagen trækker rigtigt ud. Derefter kommes grønsagerne i gryden og koger igen et par minutter.
Til sidst vendes frugterne og nigellefrø i, hvorefter blandingen hældes på henkogningsglas.
Serveres som garniture til stegt, koldt eller varmt kød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10231 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider