Kumquats- og mangochutney

Kumquats- og mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Kumquats - Kumquat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 lille ananas evt. halvdelen af en stor
2 mangofrugter
10 kumquats
15 perleløg
2 røde peberfrugter
 Krydderier fx: koriander nigelle piement d´esperlette carvi og fennikelfrø
4 dl.eddike
200 g.rørsukker
 
Opskrift:
De røde peberfrugter skæres i halve, og steges få minutter under grillen, hvorefter de flås og skæres i strimler. Kumquats skæres i halve, og koges møre sammen med de pillede perleløg i en kasserolle. De rå ananas og mango skæres i tern. Krydderierne knuses i morter (undtagen nigelle), og tørsteges i en gryde. Tilsæt eddike og sukker, og lad det koge et par minutter, indtil smagen trækker rigtigt ud. Derefter kommes grønsagerne i gryden og koger igen et par minutter. Til sidst vendes frugterne og nigellefrø i, hvorefter blandingen hældes på henkogningsglas. Serveres som garniture til stegt, koldt eller varmt kød.


karakterer:
Opskriften er vist 10702 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu