Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indisk mangochutney med æbler og rosiner

Indisk mangochutney med æbler og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 frisk rød chili
1 fast mangofrugt
3 æbler
3 dl.rosiner
4 spsk.honning
1 spsk.salt
2 spsk.kokosmel
1.5 dl.vineddike
1.5 dl.vand
 


Opskrift:

Skyl chilien. Skræl mangofrugten og æblerne. Skær mangokødet fra stenen. Fjern kernehuset fra æblerne. Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker og hak chilien. Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter. Rør en gang imellem. Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens. Hæld blandingen på rene glas med tætsluttende låg. Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10711 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu