Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Imli Chutney - tamarindchutney

Imli Chutney - tamarindchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
175 g.tamarind-pastablok
3 dl.+ 2.5 dl. meget varmt vand
100-125 g.rørsukker
150 g.dadler hakkes
0.5 tsk.chili peber
0.5 tsk.stødt ingefær
1 tsk.hele ristede spidskommensfrø knuses
 


Opskrift:

Tamarindmassen lægges i blød i en porcelænsskål i 3 dl varmt vand i ½ time. Derefter moses den opblødte masse omhyggeligt med bagsiden af en ske eller med fingrene, så den bliver til en tyk vælling. Kom nu yderligere 2½ dl varmt vand i, bland det hele grundigt og lad det stå, til det bliver lunkent. Så mos igen i et minut og si saften over i en anden porcelænsskål. Massér så meget af den tykke mos som muligt gennem sien ned i skålen. Kom de hakkede dadler, salt og sukker i sammen med chili peber og kog så tamarindsaucen i 5 til 7 minutter. Tag den derefter af blusset og lad den køle ned. Kom den nu i blenderen og gør den blød og jævn. Hæld den så i en skål og tilsæt stødt ingefær og ristede spidskommensfrø. Kom chutney'en i et glas eller en porcelænskrukke. Ekstra chutney kan holde sig i køleskabet i en uges tid eller nedfrosset i 2 til 3 måneder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9638 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu